Samen sterk met verwijzers

We ondersteunen cliënten in elke levensfase. Dit begint al bij gezond en blij opgroeien. Heeft een cliënt verpleging of behandeling nodig? We bieden dit thuis of in de directe omgeving. We maken het samen mogelijk om langer zelfstandig te wonen. Thuis, en als de zorgvraag intensief is, in één van onze woonvormen. En als het even tegenzit? Ook dan zijn we er. Samen sterk.

Sterk lokaal geworteld

Santé Partners is een rader in een lokaal netwerk dat bestaat uit professionals, cliënten, naasten, vrijwilligers en collega organisaties. Om inwoners binnen uw gemeente zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen, zoeken we daarom altijd verbinding met dit netwerk om zo tot de beste aanpak te komen.

Andere organisaties die actief zijn in zorg en welzijn, overheden en ‘ketenpartners’ herkennen in ons een partner die sterk lokaal geworteld is en met realisme de balans zoekt tussen wat nodig en mogelijk is. Een partner bovendien die verbindt en op het gebied van zorg, welzijn en preventie actief de samenwerking zoekt.

In januari 2018 fuseerden onze zorgorganisaties STMR en Vitras. Dit voorjaar nemen we afscheid van deze namen en gaan we voor alle doelgroepen samen verder onder één naam: Santé Partners. 

Bekijk video

Blik op de toekomst

We nemen je graag mee in onze blik op ondersteuning en zorg, nu en in de toekomst. Er komen steeds meer ouderen. Velen van hen willen graag hun zelfstandigheid behouden en thuis blijven wonen. Wij helpen ze daarbij! Dat doen we samen met de omgeving/naasten van de oudere. Zo kunnen we samen met de omgeving en door de inzet van technologie, zoveel mogelijk ouderen helpen ook al neemt het aantal zorgverleners af in de toekomst

Blik op de toekomst

Onze manier van werken

Samen met onze cliënten kijken we naar het léven, in plaats van naar alleen de zorgvraag. Wat vind je zelf belangrijk? En hoe zorgen we ervoor dat je het leven zo fijn en zelfstandig mogelijk kan leiden en zelf keuzes kan maken? Dat doen we niet alleen, maar samen in de wijk, met naasten, zoals mantelzorgers of buren, vrijwilligers en andere professionals. Ons Santé kompas helpt ons hierbij. Lees hier meer over onze manier van werken en het Santé Kompas. 

Onze manier van werken

Meer weten over waar wij voor staan en gaan?

Ons werkgebied

{{themas[0].Name}} Of
{{locatieTypes[0].Name}}

Gerelateerde pagina's

Gespecialiseerde Verpleging

Gespecialiseerde Verpleging

Santé Partners biedt cliënten tijdelijk of langdurig gespecialiseerde verpleegkundige zorg en ondersteuning aan huis. Bijvoorbeeld na ontslag uit het ziekenhuis of vanwege een chronische ziekte of lichamelijke beperking, zoals COPD/astma, hartfalen of dementie. De gespecialiseerde verpleegkundige zorg van onze gespecialiseerd verpleegkundigen en bij sommige aandoeningen verpleegkundig specialisten maakt het mogelijk om vanuit het ziekenhuis eerder naar huis te kunnen. Of juist langer met een bepaalde aandoening thuis te kunnen blijven, zonder voor behandeling of opname naar het ziekenhuis te moeten. Ook cliënten die hoogcomplexe zorg thuis nodig hebben, al dan niet ondersteund door medische apparatuur, kunnen eerder vanuit het ziekenhuis naar huis.

Wijkverpleging

Wijkverpleging

Santé Partners biedt wijkverpleging aan cliënten die tijdelijk of langdurig zorg nodig hebben. Bijvoorbeeld na ontslag uit het ziekenhuis of vanwege een chronische ziekte of lichamelijke beperking. Met onze aanpak willen we zelfredzaamheid van de cliënt vergroten, het informele netwerk betrekken en onnodige ziekenhuisopnames voorkomen.

Sociaal Domein en Jeugdgezondheidszorg

Sociaal Domein en Jeugdgezondheidszorg

Santé Partners is een professionele, flexibele en betrouwbare partner op het gebied van welzijn, maatschappelijke ondersteuning en jeugd. Samen met u als verwijzer en andere partners realiseren we voor cliënten slimme oplossingen die bijdragen aan een gezonde en inclusieve leefomgeving.

Wonen

Wonen

Santé Partners creëert voor cliënten op verschillende locaties in haar werkgebied met arrangementen, inzet van (thuis)technologie en goede zorg een beschutte omgeving. Eigentijdse woonlocaties voor senioren met een duidelijke scheiding tussen wonen en zorg. Voor mensen met dementie waarvoor thuis wonen niet meer mogelijk is, zijn er speciale woonlocaties. In die woonlocaties is er aandacht voor het welzijn van de bewoners en wordt zorg geleverd in een huiselijke sfeer.

'Zijn laatste wens is vervuld'

'Zijn laatste wens is vervuld'

Minke Boorsma (24), wijkverpleegkundige in de Utrechtse Heuvelrug, deelt het verhaal van haar cliënt, meneer de Boer, die palliatieve zorg ontving. Door een goede samenwerking met een wijkteam uit de buurt konden we voldoen aan zijn wens om vredig thuis te kunnen overlijden.

Samen écht sterker: de kracht van Professionele Zeggenschap

Samen écht sterker: de kracht van Professionele Zeggenschap

Inspraak en invloed hebben over de inhoud van je werk. Iets wat bij Santé Partners erg belangrijk is. Niet voor niets werd in juli 2023 Professionele Zeggenschap geïntroduceerd. En ging de organisatie van een Professionele Adviesraad (PAR) naar een Professionele Raad (PR). Hoe staat de vlag erbij na één jaar? Bestuurder Rogier van Dijk maakt samen met Specialist Begeleider Thuis & Vakgroep Voorzitter Hetty Bogerd de balans op.

Jaarverslag Santé Partners 2023 nu online!

Jaarverslag Santé Partners 2023 nu online!

Santé Partners mocht in 2023 met 3400 waardevolle collega's en vrijwilligers 15.571cliënten zorg en ondersteuning bieden. Lees er meer over in ons jaarverslag.

contact afbeelding
achtergrond floaty
“Wij helpen je graag verder!”
“Wij helpen je graag verder!”
Sluiten

Heb je vragen?
Neem dan contact op met één van onze experts

“Wij helpen je graag verder!”
contact persoon mobiel
contact persoon desktop